17 september

Jag skulle vilja lämna tillbaka den här. Sätter man alarmet på inställningen radio så är radion endast på i två minuter innan den blir tyst av sig själv. Den fungerar alltså inte som en väckarklocka.
/ Andreas

18 september
Det här är en mejlbekräftelse på att vi har tagit emot din reklamation.

DJANGO AND COCO, som har sålt produkten, kommer höra av sig inom 24 timmar (Måndag-Fredag).
Vänliga hälsningar
Fyndiq

19 september

Hej, jag är ledsen över att få ditt meddelande. Är den här produkten skadad? Kan du skicka en bild?
/ Alison

19 september

Nej, den är inte skadad. Bifogar en bild. Hur hjälper det med ett foto?
/ Andreas

20 september

Hej, för jag såg att mejlet du skickade var skadat, så det är inga problem, eller hur?
/ Alison

20 september

I mitt första mail skrev jag så här:

”Jag skulle vilja lämna tillbaka den här. Sätter man alarmet på inställningen radio så är radion endast på i två minuter innan den blir tyst av sig själv. Den fungerar alltså inte som en väckarklocka.

Andreas”

Jag vet inte hur bilden ska hjälpa dig att se att radion inte fungerar.

21 september

Hej, du menar att du inte kan ställa väckarklockan, eller hur? Vi hjälper dig att fråga den tekniska personalen här.
/ Alison

21 september

Men Jesus Christ… jag vet hur man ställer väckarklockan. Men när den “ringer” så är det endast i två minuter, sedan stänger den av sig själv. Den fungerar alltså inte som väckarklocka.
/ Andreas

24 september

Hej, är det för att väckarklockans ringtid är för kort som du inte är nöjd med den här produkten? Normala väckarklockor ringer i 2 minuter och släcks Med denna produkt tänds lampan långsamt 50 minuter innan den angivna tiden. Tryck sedan kort på en annan knapp än snooze. Väckarklockan kan även ljuda enligt inställd tid nästa dag.
/ Alison

24 september

Jag hävdar att det är helt orimligt att en väckarklocka ni marknadsför med Snooze-funktion stänger av sig själv efter två minuter. Om jag sätter min klocka på 06.30 men inte vaknar inom två minuter så blir radion tyst och jag somnar om. Jag tror 99% av sveriges befolkning håller med mig om detta. Jag vill lämna tillbaka denna helt obrukbara produkt.
/ Andreas

25 september

Hej, jag är mycket ledsen för att jag har orsakat dig missnöje. Vi har en snoozefunktion När alarmet går kan du trycka på en snoozeknapp så tänds den igen efter fem minuter. Har du provat det?
/ Alison

26 september

Om jag vaknar inom två minuter så behöver jag ju inte snoozefunktionen.
Om jag inte vaknar inom två minuter så blir radion tyst, och då kommer jag inte att vakna alls.

Den är alltså helt poänglös.

Nu har vi haft 10 mail fram och tillbaka, och jag har bett om att få lämna tillbaka den här produkten som inte fungerar som väckarklocka minst 3 gånger. Hur många fler mail ska jag behöva skicka innan ni lyssnar på mig?
/ Andreas

27 september

Hej, jag är mycket ledsen att jag ska ge dig en dålig shoppingupplevelse. Du kan kontrollera instruktionerna. Om det fortfarande inte fungerar, kan det inte uppfylla dina behov. Kontakta oss gärna så ger vi dig en bra lösning.
/ Alison

27 september

Nu har vi totalt skickat 12 meddelande till varandra och jag ber att få lämna tillbaka denna väckarklocka som inte fungerar som en väckarklocka för 4:e gången. Hur många fler mail ska jag behöva skicka innan ni lyssnar på mig?
/ Andreas

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *