Keith Gill har under lång tid hållt världen uppdaterad gällande hans investeringar i GME. Vi har sett honom börja med 50.000 aktier plus 500 call options. Han ökade under den första hearingen till 100.000 aktier. Och när hans call options gick ut den 16 april kunde han välja att antingen casha ut miljoner (dollar) eller handla ytterligare 50.000 aktier för 12 USD styck. Han valde det senare. Han valde i samma veva att även handla 50.000 extra aktier för fullpris, för att landa på fantastiska 200.000 aktier totalt. Och detta är hans sista meddelande till hans beundrare. Om du någonsin har tvekat på att GME kommer att gå bra, så är detta den enda bild du behöver titta på tills priset når sin rätta punkt.

GME YOLO update — Apr 16 2021 — final update from r/wallstreetbets
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *