Cykelhuset.se fickringer

Hej Cykelhuset. Jag får ingen respons när jag mailar och ringer till er, så jag skriver det på min egen site istället så att det finns sparat.

Jag köpte en cykel av er i Augusti och har sedan dess blivit uppringd 42 gånger (som jag kan se). Det är aldrig någon som säger något i andra änden så jag antar att det är fickringningar. Jag har mailat in och berättat att jag valde att blocka erat nummer, men när jag sedan behöver lämna in cykeln på service blev det problematiskt och jag öppnade numret igen – och fickringningarna fortsatte.

Den 17 oktober medan jag blev uppringd valde jag att svara och inte lägga på. Samtalet fortgick i 10 minuter, och jag ringde från en andra telefon upp ert nummer och fick tag i en person som var nyanställd (5 dagar) som lyckades hitta personen som fickringt mig, och lade därifrån på. Jag gav honom all min kontaktinfo och bad honom att ta reda på varför jag blir uppringd så ofta, och att få det att sluta. Jag har inte fått hjälp med detta, men fickringningarna fortsätter.


Så här ser delar av vår samtalshistorik ut, och jag spelade in de 2 långa samtalen så får ni själva reda ut hur det ska lösas.

 

2 Replies to “Cykelhuset.se fickringer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *